Werkwijze

Intake en onderzoek: Uw klachten worden besproken en er vindt een uitgebreid lichamelijk onderzoek plaats. Het eerste consult zult u ook daadwerkelijk worden behandeld.

Duur: Behandelingen duren 3 kwartier. Afspraken vinden om de twee tot 5 weken plaats, zodat het lichaam de tijd heeft om te reageren en te herstellen. Patiënten geven aan na 3 tot 4 behandelingen resultaat te merken. Bij jonge kinderen en baby’s kan het voorkomen dat er korter behandeld wordt, dan vooraf verwacht. Soms is het simpelweg genoeg geweest voor het kind en dan is het verstandiger om eerder te stoppen. Uiteraard houd ik hier rekening mee in de nota.

Reaktie: U kunt zich na een behandeling moe voelen, emotioneel of juist direkt heel goed. Hoe dan ook, probeer na een consult de rest van de dag wat rustiger aan te doen, liever geen sport, en drink extra water om afvalstoffen gemakkelijker kwijt te raken. Heeft u een reaktie waarvan u twijfelt of dit het gevolg is van de behandeling, neem dan even kontakt op!

Voor osteopathische behandeling is geen verwijzing nodig van huisarts of specialist. Het wordt niet verrekend met het verplicht eigen risico.